Novi Sad: Šamaranje budžeta za životnu sredinu


Praksa šamaranja gradskih i opštinskih budžeta rukama podobnih NVO koju je svojevremeno uspešno patentirala Demokratska stranka nastavljena je od strane drugih partija koje participiraju u lokalnim vlastima širom Srbije. Životna sredina bila je i ostala oaza za mešetare svih partijskih boja počev od Nove demokratije (sada tzv. „Zeleni Srbije“) preko lažnog ortopeda Olivera Dulića koji je devastirao Fond za zaštitu životne sredine Srbije kao ministar ekologije trpajući novac namenjen za realizaciju ekoloških projekata u džepove podobnim medijima za tobožnje „praćenje“ propale akcije Očistimo Srbiju do najnovijeg primera iz Novog Sada gde se radi o očito sumnjivim radnjama.

Novi Sad - pljačka budžeta životne sredine

Na konkurs za dodelu budžetskih sredstava iz oblasti zaštite životne sredine grada Novog Sada višemilionska sredstva dobila su udruženja registrovana na istim adresama! Pojedini zastupnici povezani su sa vladajućim strankama, a neke organizacije osnovane su tek pred sam konkurs. Opširnije…

One comment

  • Бетон бетон само бетон, бетон нама треба, рекао је један познати уметник. Дисаћемо песак ако стигнемо да еволуирамо у камење.

    Sviđa mi se

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s