Arilje: Predstavljen pilot projekat primarne separacije otpada


Arilje – U gradskom parku opštine Arilje održana je konferencija za medije i zvanično predstavljanje projekta “Sakupi, Baci, Recikliraj”, koji je ujedno pilot projekat po čijoj će se metodologiji vršiti primarna separacija otpada i u ostalim lokalnim samoupravama širom Srbije.

????????????????????????????????????

Kao domaćim skupa, prisutnim gostima se obratio predsednik opštine Arilje, Milan Nikolić istakavši  da je cilj ovog projekta uvođenje primarne separacije otpada u domaćinstva u Arilju, ali i proširenje teritorije na kojoj će se vršiti separacija i prikupljanje reciklažnog otpada “Ovaj projekat smo u prilici da realizujemo zahvaljujući donaciji Švedske razvojne agencije, koja podrazumeva podršku za kupovinu 2.700 kanti za individualna domaćinstva, 80 kontejnera i dva kamiona od kojih će jedan biti isključivo za reciklažni otpad koje će građani odvajati”. Opširnije…

One comment

  • Poštovani građani ARILJA, uvaženi predsedniče. Imam priznat patent
    . ekološki filter za vazduh na
    .automobilima, kamionima , autobusima , usisivačima i drugim uređajima koji prećišćaju vazduh pri radu. Ovaj patent se treba proizvoditi od recikliranog papira i na tom poslu možemo zaposliti najmanje 1000 radnika. Imam projekat proizvodnje bojlera od plastičnih balona od 5 litara. Ne treba ih gužvati i mljeti , nego koristim ih takve kakvi jesu.Imam projekat za proizvodnju termoboca iz plastičnih boca , pet ambalaže. Ako ste zainteresovani za korisnu i višestruko profitabilnu privredu i zapošljavanje omladine , stojim vam na raspolaganju. Ja sam Ostoja Rajić maš. ing. pronalazač. Moj tel. 022 2100657 ili 064 202 48 28.

    Sviđa mi se

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s