Čukarica: Čišćenje divljih deponija


Cukarica - ciscenje divlje deponije 3Do kraja ove nedelje biće uklonjene deponije na još nekoliko lokacija na Čukarici koja je za vreme totalitarne vladavine Demokratske stranke u ovoj beogradskoj opštini bila devastirana i ruinirana do neverovatnih razmera.

Na inicijativu opštine Čukarica počela je akcija uklanjanja divlje deponije na Obrenovačkom putu, kod skretanja za Makiš. Ekipe JKP „Gradska čistoća“ odnele su više od 160 kubnih metara kabastog otpada, građevinskog materijala i šuta koje odlažu nesavesni građani.

Cukarica - ciscenje divlje deponije 1

Današnjom akcijom nastavljeno je čišćenje divljih deponija na rubnim delovima Čukarice. Akciji se pridružio i predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić sa saradnicima, kao i mladi volonteri koji pohađaju praksu u Upravi opštine Čukarica.

Apelujući na građane da ne stvaraju nove deponije, predsednik opštine Čukarica je rekao da moramo sačuvati okruženje, posebno ovaj potez, jer je reč o zoni vodoizvorišta.

Cukarica - ciscenje divlje deponije 2„Preko puta je i buduća komercijalno-privredna zona i mi ne možemo dozvoliti da se stvaraju nove deponije“, rekao je predsednik opštine Srđan Kolarić.“Naša komunalna inspekcija danonoćno će kontrolisati i sankcionisati one koji nesavesno odlažu otpad“, rekao je predsednik opštine Čukarica.

Tokom vikenda ekipe Čistoće uklonile su deponije u Avalskoj ulici u Železniku i na Ibarskoj magistrali, kod groblja Orlovača.

Do kraja ove nedelje biće uklonjene deponije na još nekoliko lokacija na Čukarici koja je za vreme totalitarne vladavine Demokratske stranke u ovoj beogradskoj opštini bila devastirana i ruinirana do neverovatnih razmera.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.