Zaječar: Krivična prijava protiv ministarke poljoprivrede i zaštite životne sredine!


Gradsko veće grada Zaječara odlučilo da podnese krivične prijave protiv ministarke poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežane Bogosavljević Bošković i još troje njenih saradnika zbog zloupotreba službenog položaja, nesavesnog rada u službi, zastrašivanja i podstrekavanja * Na nedavnom konkursu ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine novac dobile žute ekološke NVO koje su ispumpavale budžet Fonda za zaštitu životne sredine Olivera Dulića i oštetile državu za više stotina miliona evra *  Ekološke NVO širom Srbije podržale smenu ministarke koja favorizuje žute ekološke NVO

Snežana Bogosavljević-Bošković

Televizija Moja je prenela da je odluka o krivičnoj prijavi doneta na jučerašnjoj sednici zaječarskog gradskog veća, i protiv pomoćnika ministra poljoprivrede Mladena Mladenovića, držžavnog sekretara u tom Ministarstvu Stane Božović, kao i radnika Vlade Srbije Ivice Kojića.

““Nezamislivo je da takvi ljudi, na tako odgovornim mestima rade protiv interesa držžave”, rekao je gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović i dodao da u konkretnom slučaju pomenuti funkcioneri “šštite tajkune i rade u njihovu korist”, prenosi televizija Moja.

“Šta je motiv za takvo ponašanje visokih držžavnih funkcionera neka utvrde držžavni organi, a mi ćemo šštititi interese građana nadalje kao i do sada”, dodao je Ognjenović.

Podsećamo, na nedavnom konkursu ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine novac su dobile uglavnom žute ekološke NVO koje su ispumpavale budžet Fonda za zaštitu životne sredine Olivera Dulića i oštetile državu za više stotina miliona evra. Ekološke NVO širom Srbije podržale su smenu ministarke koja favorizuje žute ekološke NVO. Ministarka Snežana Bogosavljević Bošković je kadar Socijalističke partije Srbije.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.