Apatin: Predsednik opštine bi opet da ubija (VIDEO)


Prvi čovek vojvođanske opštine Apatin i član zloglasne Dačićeve nacionalsocijalističke partije Živorad Smiljanić održao je neprimeren i skandalozan govor na sednici Skupštine opštine Apatin, kada je pse lutalice nazvao „džukelama“ požalivši se na to rečima da „danas kera ne smeš da diraš, a čak ni da ga truješ“ * Dačićevi partijski drugovi opet se vraćaju govoru mržnje i pozivima na ubijanje,ovog puta pasa lutalica ali nije njima verovati

Živorad Smiljanić

Pomahnitali slobista Živorad Smiljanić

„Vodimo više računa o kerovima nego o ljudima, a ljudi umiru od gladi. Pričaju o azilima, a znate li koliko košta jedan azil?“, rekao je Smiljanić pred odbornicima na sednici, dok su sve snimale kamere televizije. Opširnije…

2 komentara

 • Za reči vašeg novinara, citiram „..i član zloglasne Dačićeve nacionalsocijalističke partije…“ možete samo da se stidite. Dobro ću razmisliti da li i dalje da čitam i pratim vaše novine.

  Sviđa mi se

  • Poštovani,
   sviđalo se nekome to ili ne, činjenica je da su slobisti u program uz socijalizam ugradili i nacionalizam čime su po prirodi stvari postali nacionalsocijalisti koji su diktatorski vladali, zajedno sa ekstremnim nacionalistima iz redova SRS, čime se samo potvrđuje njihov nacionalsocijalizam.
   Sasvim druga stvar je to što je nakon rušenja slobizma izostala lustracija, čime su slobisti pošteđeni svake kazne i odgovornosti za sva zla koja su naneli prvenstveno srpskom narodu ali i drugim narodima širom bivše SFRJ.
   Mišljenja smo da se svako, pa i Vi, slaže sa ocenom da Dačićev silom preimenovani Savez komunista Srbije nema odavno nikakve veze sa izvornim komunizmom i da je nacionalsocijalizam najbliža odrednica za profilisanje te partije.
   S poštovanjem,
   Zelene novine

   Sviđa mi se

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.