KAKO PSI POKAZUJU DA VAS VOLE?


Kako da znamo da li nas naši psi vole? Iako postoje brojna i opsežna istraživanja koja su se bavila ovom tematikom, postoje i mali znakovi koji vam jasno pokazuju šta vaš čupavac oseća prema vama.

Naučno je objašnjeno da neki „postupci“ vaših ljubimaca mogu da budu pokazatelji emocija koje gaje prema vama. Izdvajamo četiri situacije koje pokazuju da vas vaš pas voli.

1. Vaš pas dolazi da se mazi s vama nakon jela. Nije misterija to da pse najčešće pokreće hrana, ali naučnik Gregori Barns kaže da ono što pas čini posle jela predstavlja nešto vrlo bitno. Stoga, ako se vaš pas odmah nakon obroka poželi maziti, to znači da ste mu jako bitni.

2. Spava li vaš pas s vama? Neki ljudi ne dozvoljavaju spavanje pasa u krevetu u kojima spavaju oni. Ali, to je jednostavan način da prepoznate voli li vas vaš pas i je li vam lojalan. Ako ostaje s vama u krevetu sve vreme dok ste i vi u njemu, vaš vas pas obožava.

3. Uznemiruje li vaš odlazak iz stana vašeg psa? Ako je odgovor potvrdan, to nije dobar znak. To je znak anksioznosti i nepoverenja. Ako vaš pas bez problema odlazi na svoje mesto, to je znak da vam veruje i da vas voli.

4. Raduje li vam se vaš pas kada se vratite kući? Sigurni smo da se svačiji ljubimac obraduje povratku vlasnika u dom. To je očiti znak da ste mu falili i da je jedva čekao da vas ponovno vidi.

Uz četiri način na koja možete prepoznati ljubav vašeg psa naglašavamo još jedan način na koji njegovu ljubav možete samo ojačati. Volite i vi njega, svakoga dana sve više i jače, a on će vam tu ljubav vratiti dvostruko!

One comment

  • Nismo ni svesni koliko su pametni, prosto čitaju nam misli i znaju kada smo raspoloženi ili nismo.
    Bolelo me koleno i sa sinom razgovarala sam telefonom šta ću sa Leom, ako odem na operaciju. Dogovorili smo se da ga dam u pansion. Leo je mirno sedeo i pratio moj razgovor, neprestano gledajući me. Odjednom se uznemirio i počeo da jauče i laje.

    Sviđa mi se

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.