Prva radionica fermentacije hrane u Srbiji!


Jeste li ikad probali fermentiranu hranu? Ako mislite da niste, a probali ste kiseli kupus, onda se varate. U goste nam dolazi Jelena Belgrave pravo iz Britanije i donosi najnoviji trend konzervacije sveže i zdrave hrane koji svaki baštovan/ka mora da zna.

Fermentacija je jedan od najstarijih i osnovnih metoda čuvanja hrane. Ranije, dok naše bake i prabake nisu imale rashladne uređaje, ovo je bio i jedini način za čuvanje hrane. Pokušavajući da sačuvaju hranu preko zime, ljudi su došli do metode koja ne samo da produžava vek svežem voću i povrću, već ga i nutritivno poboljšava.

Naša radioničarka, Jelena Belgrave je chef makrobiotike i zdravstena savetnica koja je dugogodišnji novinarski posao u čuvenom BBC-u zamenila sa radionicama vegetarijanskog i veganskog kuvanja “Oblutak” koje održava u svom domu u Londonu gde živi sa suprugom i decom.

Cena radionice je 2.000 dinara. Broj mesta je ograničen.

Da saznate više o radionici, Jeleni i načinu prijave, molimo vas da posetite http://bastaliste.org/fermentacije-hrane-prvi-put-kod-nas.

Rezervišite Subotu, 31.mart i naučite kako da produžite sezonu povrća u svom domu, prirodnom fermentacijom – sve što baštovan/ka mora da zna.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.