IRKA: Odbijen predlog o legalizaciji lečenja kanabisom!


Nema lečenja kanabisom i ekstraktima cvetova za teško bolesne i nema prestanka hapšenja bolesnih koji se ilegalno leče * Poslanici srbijanske skupštine odbili su predlog izmena zakona, mnogi nisu ni bili prisutni kada se glasalo o tom predlogu što govori o tome koliko ih zanima zdravlje onih koji su ih birali na izborima
Goran Čabradi poslanik Zelene stranke, podneo je u ime građana 23. marta predlog izmena zakona u delu o kanabisu, koji omogućava sadnju, lečenje i istraživanja u Srbiji. Samo deset poslanika je normalno i humano glasalo ZA.
Potpuno nezainteresovanih 149 poslanika je nemo odlučilo da ignoriše zakon koji bi momentalno pomogao desetinama hiljada teško bolesnih pacijenata, jer za njihove bolesti medicina danas nema leka, a evidentno je da im kanabis pomaže i leči.

Zakon će biti podnošen a mi ćemo se ilegalno lečiti i svedočiti, dok god se cenjeni poslanici koje plaćamo da bi radili u interesu nas građana i države Srbije, ne odluče da pokažu onu mrvu samilosti i omoguće nam naša osnovna ljudska prava koja su garantovana Ustavom Srbije, kažu u ovom udruženju građana.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.