Kompanija Energo na konferenciji u Milanu


Beograd, 27. jun 2012 – ENERGO ENERGY EFFICENCY ENGINEERING d.o.o, vodeća srpska kompanija u sertifikaciji zelene gradnje i održivog projektovanja, učestvovala je u svojstvu predavača na konfereciju 2012EIRE (Expo Italia Real Estate) LOGISTICS REAL ESTATE 2012: MARKET PLAYERS SPEAKING, koja je tokom juna održana u Milanu.

Tokom konferencije, kompanija ENERGO predstavila je svoj pristup sa fokusom na zelenu gradnju u sektoru logistike, razlozima, očekivanjima, prednostima i troškovima LEED sertifikacije kao i svoje primere sa evropskog tržišta.

Visokostručna publika imala je priliku da sazna više o radu kompanije  ENERGO, koji je potvrdio tendenciju u logistici i industriji ka široj primeni protokola u održivosti.

Zahvaljujući iskustvu i praktičnom znanju u LEED sertifikaciji, ENERGO je izabran od strane L’Oreal-a i Logiman-a, vodeće italijanske kompanije u Real Estate logistici,  za projekat mehaničkih i električnih instalacija (LEED compliant) i process LEED sertifikacije za novi L’Oreal logistički centar za južnu Evropu od približno 40.000 kvadrata u mestu Vilanterio kod Pavije.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.