Pomozite Svratištu za decu ulice


U beogradsko Svratište za decu ulice svakog dana dolaze devojčice i dečaci uzrasta od četiri do 18 godina. To su deca koja žive i/ili rade na ulici! Ovo je jedino mesto u državi gde deca koja su uključena u život i rad na ulici mogu da dodju i okupaju se, ručaju, prenoće kada su bolesna ili uplašena. Njima je potrebna vaša pomoć.

Svratište za decu ulice je jedino mesto u gradu Beogradu i Srbiji u koje deca koja su uključena u život i rad na ulici mogu da dodju i okupaju se, ručaju i prenoće kada su bolesna ili uplašena.

Tim stručnih radnika – socijalne radnice, psiholog, psihijatar, medicinska sestra i specijalni pedagozi rade sa njima poštujući principe individualnosti, dobrovoljnosti, postupnosti u radu i poverljivosti. Takodje, deca mogu da učestvuju u programskim i edukativnim aktivnostima.

Svratištu je potrebna podrška sugrađana! Klincima nedostaju jesenja i zimska garderoba, donji veš, odeća i obuća. Bitno je da su stvari čiste i nepocepane, i da ne moraju na hemijsko čišćenje.

Ako imate stvari koje ne nosite ili su ih vaša deca prerasla, a u očuvane su, dođite u Svratište i obradujte one kojima je pomoć potrebna. Svratište se nalazi u Krfskoj ulici u Beogradu. Svakog dana vrata su otvorena za posete i donacije. Sačekaće vas neko od zaposlenih i deca koja se uvek raduju posetama i gostima.

Ukoliko želite da pomognete deci ulice, kontaktirajte Svratište na 011 2766819

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s