ČUDO OD BILJKE: Slatki pelin leči rak za samo 16 sati !


NAPOMENA: U svetu trenutno samo dve američke kompanije proizvode artemisinin. Ovo treba imati u vidu zbog izbegavanja raznih neproverenih proizvoda u domaćim ambalažama koji su se pojavili u Srbiji i regionu!

Slatki pelinSLATKI PELIN

Ako se biljka koristi sama, uzrokuje 28-postotno smanjenje stanica raka pluća, ali u kombinaciji sa gvožđem, slatki pelin uspeo je „izbrisati“ rak gotovo u potpunosti za 16 sati!

Lek za rak postoji, ne samo jedan nego postoji celi niz biljnih lekova koji uspešno leče rak. Ova biljka, slatki pelin, zapravo je neverovatno otkriće u borbi protiv ove smrtonosne bolesti. Iako je istraživanje tu, pred nama, čisto sumnjamo da će farmaceutska industrija ikada prihvatiti da jedna biljka može ono što hiljade njihovih sintetičkih lekova nikada neće moći.
Dakle, prema nedavnim istraživanjima koja su objavljena u „Life Science“, artemisinin – derivat biljke Sweet wormwood (Artemisia Annua L., doslovan prevod s engleskog – slatki pelin), a koji je korišćen u kineskoj medicini – može ubiti 98 posto stanica raka pluća za manje od 16 sati.

Ako se biljka koristi sama, uzrokuje 28-postotno smanjenje stanica raka pluća, ali u kombinaciji sa gvožđem, slatki pelin uspeo je „izbrisati“ rak gotovo u potpunosti.
Štaviše, na normalne i zdrave ćelije pluća nije gotovo uopšte bilo uticaja u ovom istraživanju što je, za razliku od hemoterapije, revolucionarno jer hemoterapija osim što ubija loše ćelije raka, ona ubija i zdravo tkivo i tako ozbiljno narušava ljudski organizam.

Artemisinin je u prošlosti bio korišćen kao snažno antimalarijsko sredstvo, ali sada je dokazano da je efikasan i protiv raka. Kada je subjektima u objavljenoj studiji dodano i gvožđe, koje se često nakuplja u tkivu pluća, ali naročito u stanicama zaraženim rakom, artemisinin je selektivno napadao „loše“ stanice, dok „dobre“ stanice nije dirao.
„Sve zajedno, naši rezultati dokazuju da artemisininovo ometanje E2F1 transkriptivnog faktora posreduje u zaustavljanju staničnog kruga stanica raka pluća i predstavlja kritični transkripcijski put kojim artemisinin kontroliše rast reproduktivnih stanica raka“, kažu u zaključku istraživanja laboratorija za rak Univerziteta u Kaliforniji.
Gvožđe se skuplja u kancerogenim stanicama sa posebnim receptorima koje im pomažu u deljenju stanica (zvanim „transferrin“ receptori). Normalne stanice verovatno imaju ove receptore, ali kancerogene stanice ih imaju u većim količinama, i prema tome, mogu biti ciljane kombinacijom gvožđa i artemisinina.
Dosad je bilo puno eksperimenata koji dokazuju da artemisinin može efikasno ukloniti bolest u prisutnosti gvožđa. Taj ekstrakt je u Kini korišćen hiljadama godina protiv malarije.
Parazit malarije ne može živeti u prisutnosti artemisinina jer je pun gvožđa.
Dosad je ovaj ekstrakt bilo teško nabaviti po povoljnijim cenama, ali s povećanim interesom za ovu biljku i cena bi mogla biti prihvatljivija.

Francuski proizvođač lekova „Sanofi“ obećao je proizvodnju 50 do 60 tona artemisinina svake godine, nadajući se da će zadovoljiti potražnju svetskog tržišta. Do tada, potražite pelin koji možete videti na fotografiji i u svom okruženju.

Izvor: www.artemisinin-srbija.simplesite.com

Originaln pakovanje artemisinina iz Sjedinjenih Američkih Država – JEDINO U REGIONU! Poručite za SAMO 4.900,00 dinara! Vršimo dostavu i u državama regiona!

Telefon: +381 65 4 370 350 od 12.00 do 18.00 sati

ARTEMISININ kapsule

Uvoznik i distributer:

Eco Pharm International


 

17 komentara

 • Kako ga koristiti? Kako se uzima? Nemozete napisati to djeluje a kako se koristi ne navesti

  Sviđa mi se

  • dve pilule na dan u kombinaciju sa gvozdjem i vitaminom C od 1000 ml g ujutro pre jela i uvece posle jela 3 sata

   Sviđa mi se

   • đe se može kupiti slatki pelin

    Sviđa mi se

 • navedite kako se koristi…kako se pravi lek…hvala…

  Sviđa mi se

 • Ako sam dobro razumela, francuska farmaceutska firma ,,Sanofi,, ce proizvoditi preparat…..dakle opet rat medju farmaceutima……

  Sviđa mi se

 • kako se koristi

  Sviđa mi se

 • Molim vas kako se pravi ili koristi slatki pelin protiv raka?

  Sviđa mi se

 • na kakvo gvožđa mislite??

  Sviđa mi se

  • pilule koje se prodaju u apoteci

   Sviđa mi se

 • previse informacija o mogucim nacinima izlecenja najtezih bolesti,a nigde do sada ne videh nacin na koji moze da se kupi,napravi ili sta vec drugo,a to je razlog zbog koga se ovi tekstovi citaju.dakle,kako kupiti ili napraviti ovaj lek i kako ga koristiti zaboga miloga recite kada vec objavljujete.

  Sviđa mi se

  • slatki pelin se prosusi na hladnom ne-suncanom mestu….i u kombinaciji sa koprivom(prosusenom na isti nacin(gvozdje))skuvati caj i piti ga mesto vode
   i moliti dragog Boga da pomogne

   Sviđa mi se

 • da li je neko koristio ovaj lek

  Sviđa mi se

 • ovu biljku treba koristiti zajedno sa gvozdjem i C vitaminom ujutro pre jela sitno usitnjeni list pelina jedna supena kasika jedna pilula gvozdje i jedan gram vitaminC sa najmanje 200ml.l. vode …posle netreba nista jesti najmanje 1 sat i uvece istu dozu posle 3 sata po veceri.

  Liked by 1 person

 • koja jačina tableta gvoždja i pelina

  Sviđa mi se

 • jako dobar caj kako je meni pomogo zeludac mi bio nastrado skroz sam mjesec ga pijo potpuno se oparavio

  Sviđa mi se

 • Kako se sprema caj od pelina

  Sviđa mi se

 • Zamolio bih onih koi su probali ove sastavke, kad bi mogli komentarisati, kako su koristili sastavke i dali ima neki efekat .
  Imamo veliku potrebu leciti se.zahvaljujem se unaprd

  Sviđa mi se

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.